Yksityisyys

Ocean Spray säilyttää henkilötiedot vain, jos lupa siihen on annettu vapaaehtoisesti ja täysin tietoisena tarkoituksesta. Emme pyydä vierailijoitamme rekisteröitymään tai antamaan tietoja ennen verkkosivustomme selaamista. Jos otat meihin yhteyttä mainoksemme tai verkkosivustomme kautta, käytämme antamiasi tietoja tarjotaksemme pyytämäsi palvelut, kuten vastataksemme johonkin kysymykseen tai toimittaaksemme reseptin. Otettuasi meihin yhteyttä sähköpostitse ja pyydettyäsi laittamaan itsesi yhteyshenkilöiden luetteloomme hyväksyt sen, että otamme sinuun yhteyttä aika ajoin. Voit koska tahansa pyytää, että nimesi poistetaan yhteyshenkilöiden luettelostamme, lähettämällä meille sähköpostiviestin.

Ocean Spray pyytää, etteivät alle 13-vuotiaat käyttäjät lähetä meille henkilötietoja. Ocean Spray ei jaa asiakkaidemme toimittamia tietoja yrityksemme ulkopuolisille yrityksille. Emme jakele asiakasluetteloitamme.
Jos sinulla on tätä periaatetta koskevia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä:

Postitse:
Haugen-Gruppen Oy
Tiilitie 6 B 2,
01720 VANTAA
 
Puh: 
010 30 90 700 (telephone number)

Sähköposti: 
info@haugen-gruppen.fi

Ocean Spray ei ota vastaan pyytämättömiä ideoita eikä tarjouksia tuotteista, pakkauksista, markkinoinnista, mainonnasta, tutkimuksesta eikä kaupallisista toiminnoista. Jos päätät esittää idean, hyväksyt sen, että ideasta tulee ja että se pysyy Ocean Sprayn yksinomaisena omaisuutena ilman muuta rahallista korvausta.